Select Page

Dobrodošli u UpCafe, oazu zdrave hrane i prirodnih napitaka.

Ovdje za vas spravljamo ukusna jela od cjelovitih, sezonskih i uglavnom organskih sastojaka. Tu se možete hraniti kvalitetno pritom uživajući. Odabravši UpCafe odabrali ste poštovanje prema prirodi, jer prirodna kuhinja ne podržava korištenje pesticida, aditiva, GMO – genetski modificiranih organizama. Prirodna kuhinja je tu da zaštiti okoliš, unaprijedi vaše zdravlje i uravnoteži emocije.

Vjeko Šoškić

Vjeko Šoškić

Glavni Kuhar

Prvo 7 godina glavni kuhar u restoranu Makrovega – makrobiotički i vegetarijanski restoran i zdrava hrana, a sada punih 6 godina glavni kuhar u UpCafe-u. Vjeko je kuhar koji je Splitu pokazao i dokazao kako vegetarijanska i veganska kuhinja može biti itekako ukusna i slasna!

Mia Šoškić

Mia Šoškić

Majstor kuhar

Kao pravi sladokusac, zdrave slastice sa prirodnim sastojcima Mia priprema svakodnevno. Dio svojih znanja i vizija zdravih slastica prenosi na radionicama kuhanja i na Youtube kanalu svog prvog  i najdugovječnijeg veganskog i vegetarijanskog restorana u Splitu, Makrovega.

Lahor

Lahor

Osoblje

Ugodan i staložen, Lahor je uvijek tu za oplemeniti obrok ugodnim razgovorom. Crossfit trener u Box V klubu i vrsni poznavatelj zdrave prehrane i treninga.

Antonella i Tina

Antonella i Tina

Osoblje

Vesela, radosna i čila, Antonella ispunjava prostor živahnom energijom i uvijek dočekuje goste uz široki osmijeh.

Pažljiva, brižna i susretljiva, s dubokim znanjem o organskim namirnicama,  Tina je uvijek spremna dati dobar savjet pri izboru naših jela i pića.